Vreau sa scap de mobila

Fie ca este uzata sau nefolositoare, in momentul cand facem noii achizitii, observam cate ceva de aruncat fie un scaun , o masa,  poate chiar o canapea. Nimic mai simplu, contactam o firma de transport mobila veche, iar sintagma vreau sa scap de mobila, nu ne mai da batai de cap. Daca ai de evacuat un apartament, o casa, un birou, o cladire de birouri, un spatiu comercial sau restaurant ori alte tipuri de spatii, poti sa apelezi cu incredere la noi. 

Sintem o firma autorizata de colectare mobila  care vine in sprijinul dumneavoastra cu un serviciu complet. Asta inseamna ca veti beneficia de personal pentru demontare si manipulare si de o duba conform necesitatilor. Obiectele vor fi incarcate, pe rand, in vehicul si transportate in locurile special amenajate. Daca aveti nevoie de un serviciu colectare mobila veche conform legilor in vigoare, noi suntem solutia potrivita pentru dumneavoastra. Prestam servicii de colectare mobila veche la preturi convenabile pentru orice buzunar. Criza financiara a lovit in plin tara noastra, astfel ca suntem deschisi chiar sa negociem costurile. Tratam la fel persoanele fizice si juridice

Vreau sa scap de mobila
Vreau sa scap de mobila

Vreau sa scap de mobila, dar cum fac?

Dumneavoastra nu trebuie sa depuneti nici un efort. Doar sa contactati o firma de transport mobila veche, si in cel mai scurt timp apartamentul dumneavoastra va fi liber.

Firma contactata va veni in cel mai scurt timp la locatia specificata. Mobila de care nu mai aveti nevoie va fi dezmembrata.

Mobila dumneavoastra se va dezmembra deoarece nu se doreste deteriorarea peretilor sau a podelei pe toata durata manipularii. Toate piesele si componentele vor fi coborate pe scari sau cu liftul, in asa fel incat sa nu se incurce circulatia, pana la mijlocul de transport marfa.

Nu apelati la persoanele dubioase de pe strada care in pentru o suma modica se ofera sa va scape de obiecte. Pentru ca riscati sa le vedeti abandonate doua strazi mai incolo. In plus, sunteti pasibil de o amenda drastica din partea autoritatilor.

In momentul preluarii de catre firma de transport mobila veche a mobilierului dumneavoastra, nu trebuie sa mai aveti grija de nimic. Aceasta va ajunge in centre special amenajate.

In cazul in care mobila de care vreti sa scapati, mai poate fi refolosita aceasta va ajunge intr-un centru de reciclare. Aceasta va primi o noua forma si va fi donata sau scoasa la vanzare. Dar in cazul in care mobila dumneavoastra nu mai poate fi refolosita, aceasta va ajunge intr-un centru de casare.