Transport mobila

Transport mobila cu dube mari de trei tone si muncitori pentru manipulare. Servicii de mutare intregi, relocare dintr-o zona in alata. Va oferim echipa noastra pentru a manipula in locul vostru. Transport de mobila catre orice sector al orasului. Comenzile le puteti comanda la la telefonul afisat pe site.

Transport mobila bucuresti

Transport mobila Bucuresti, va mutam mobilierul din orice sector catre alta zona sau evacuare mobila veche pana la centrul de distrugere. Serviciul de transport mobilier se dedica clientilor mici si mijlocii. Transport masa, sau doar transport frigider de la o de la un apartament la altul, cu dube mari. Pentru a duce frigiderul din Grivita in Obor, din Titan in Drumul Taberei, sau alte zone, noi va oferim un transport rapid si ieftin. Echipa noastra de pe utilitara va va face incarcarea si descarcarea mobilei. Serviciul nostru de relocare mobila include transportul in sine si manipularea, demontarea sau montarea corpurilor de mobila revine clientului. Transport mobila din orice sector catre orice destinatie din tara sau oras.

Transport mobila
Transport mobila

Evacuare mobilier vechi din apartamente. Ziua in care va blocati cu casa plina de obiecte vechi si mobilier vechi, are rezolvare la numarul 0727656366. Solutia oferita acum, inca din 2003, cand oferit un serviciu inezistent, oferim o solutie completa. Respectiv : echipa ce se ocupa de demontarea mobilierului, de coborare, de aruncat. Transportul se efectuaza cu autoutilitare de trei tone din orice zona. Serviciul de ridicare usa veche fiind disponibil doar pentru Bucuresti.
Debarasare mobila veche din orice vila, de la parter sau debara. Ridica si materiale textile, paltoane, presuri, linoleu, vesela, aragaze, diverse. Putem asigura strangerea lucrurilor in saci de rafie. Muncitorii fac asta pentru tine, se ocupa de toate necesitatile fizice. Garsoniera dumneavoastra va ramane curata la plecarea oamenilor.

Alte servicii. Inchiriere containere moloz de  7 mc pe o durata de 1-2 zile. Acest serviciu este dedicat pentru lucrari mari, acolo unde se construieste o casa. Containerele sunt din metale si are o cuva de 7MC, el fiind carat cu camion greu de 18T. Containerul trebuie stationat in curtea proprietarului sau in fata prprietatii, in unele zone trebuie autorizatie pentru ocuparea trotoarului. In containere se poate pune orice fel de gunoaie, moloz, pietre, chilpici, etc. Programarile pentru inchiriere containere moloz se fac cu 1 zi inainte. Transport resturi de la reamenajari garsoniere, transport deseuri vrac. Acest transport este disponibil in orice zona a capitalei. Se dedica situatiilor de reamenajare la casa. Echipa de muncitori trimisa se ocupa de ridicarea sacilor de moluz din apartament. Ridicam si usa inlocuita, mobila uzata sau dulap, scaune, perne. Indiferent de strada in care va aflati vom debarasa deseurl a2a. Curatenie in garaj, cu oameni care strang si incarca borcane vechi sau degradate : cutii, cazane, banci, covoare, etc. Acestea vor fi incarcate in utilitare si duse la groapa de gunoi. Va eliberam de orice obiect uzat. Transport gunoi la groapa de gunoi cu autoutiliatre speciale sau container gunoaie.