Mutari mobila

Fiecare dintre noi trecem, la un moment dat, printr-un proces de relocare. Si ne dorim, cu siguranta, ca obiectele sa ajunga la destinatie fara sa prezinte daune. Insa foarte putini dispunem de un mijloc de transport incapator si de oameni care sa ne ajute. Daca va confruntati cu o astfel de situatie, nu trebui sa intrati in panica. Noi sintem dispusi sa va oferim sprijinul de care aveti nevoie. Sintem o firma autorizata de mutari mobila care o sa va asigure un serviciu complet. Pe scurt, veti beneficia de personal pentru demontare, ambalare, manipulare si remontare. Elementele vor fi relocate la noua adresa cu o utilitara de 3.5 tone. Serviciul este disponibil in Capitala si oriunde in tara, cu plecare din Capitala. Mobilierul va ajunge in siguranta la noua adresa.

Mutari mobila Bucuresti si provincie

Puteti obtine un cost mai mic daca veti renunta la unul dintre serviciile suplimentare precizate anterior. Pentru a obtine o oferta personalizata de pret, trebuie sa ne sunati pentru programare la numarul de telefon afisat pe site. De regula, tariful se calculeaza in functie de numarul de obiecte. Pentru relocari in provincie, jumatate din bani trebuie achitati la plecare, jumatate la sosire. In Bucuresti, plata se efectueaza dupa ce se ajunge la destinatie. Va puteam ajuta sa relocati chiar si un singur obiect, spre exemplu un congelator din Militari pana in Rahova. In cazul in care doriti sa transferati tot mobilierul la o alta adresa, avem rugamintea sa ne contactati cu o zi in avans. Totusi, daca este vorba de o urgenta, exista posibilitatea sa rezolvam mutarea chiar si in aceeasi zi. Asiguram servicii mutari mobila in Bucuresti si provincie de calitate ridicata.

Mutari mobila
Mutari mobila

Oferim servicii mutari mobila complete. Un tamplar se va ocupa de demontarea elementelor grele si voluminoase. Vom utiliza materiale speciale (folie cu bule, folie de plastic, paturi, prosoape, banda de protectie, etc.) pentru a impacheta corespunzator toate piesele si componentele. Abia dupa ce vor fi pregatite corespunzator pentru transport le vom incarca in duba. La incarcare si descarcare vor participa cel putin doua persoane pentru ca nu ne permitem sa va deterioram vreun obiect. Oferim garantia ca mobilierul va ajunge la destinatie fara sa sufere daune. De altfel, va puteti convinge la fata locului, unde tamplarul va efectua remontarea bibliotecii, sifonierului, canapelei si a celorlalte elemente care au necesitat dezasamblarea.

Prestam servicii mutari mobila pentru persoanele fizice si juridice. Elementele din sticla si fragile vor fi impachetate in straturi multiple pentru o protectie suplimentara. Vitrina, lustra, candelabrul si celelalte piese prevazute cu suprafete din sticla vor ajunge la noua adresa in siguranta. La fel cum se va intampla si cu mobilierul de epoca, vechi de zeci de ani. Firma noastra poate actiona oriunde. Mutam mobila din locuinte, sedii de firma, societati comerciale, restaurante, fabrici, cabinete medicale, etc.. Intervenim cu personal bine instruit, cu echipamente speciale de protectie pe durata tranzitului (chingi, curele, franghii, etc.) si cu dube de capacitati diferite. Daca ai nevoie de o relocare rapida, sigura, eficienta si ieftina, noi sintem solutia cea mai la indemana pentru tine.