Firma golire apartament mobila veche

In cazul in care aveti nevoie de o firma golire apartament mobila veche, va aflati pe site-ul potrivit. Suntem o societate autorizata care dispune de personal bine instruit pentru demontare si manipulare. Toate corpurile din locuinta dumneavoastra vor fi evacuate si transportate la groapa de gunoi cu o utilitara de 3.5 tone. Ne adresam tuturor persoanelor fizice si juridice din Bucuresti si zonele limitrofe. Pretul serviciului se stabileste in functie de numarul de obiecte. Vom lasa apartamentul curat si gata de redecorat. Solutii complete gasiti si AICI!

Firma golire apartament mobila veche Bucuresti si Ilfov

Firma golire apartament mobila veche
Firma golire apartament mobila veche

Daca doriti sa scapati de corpurile vechi din apartamentul mostenit sau ati decis sa redecorati spatiul, noi va putem ajuta cu evacuarea elementelor din locuinta. Cu un simplu apel la numarul de telefon afisat in pagina de contact, puteti considera problema ca si rezolvata. Dupa ce ne-ati enumerat obiectele si am stabilit pretul, urmeaza sa va programam. Apoi, la data si ora indicate, o echipa formata din doi, trei muncitori se va deplasa la adresa indicata si va incepe evacuarea elementelor vechi. Pentru a va proteja pardoselile si zidurile, vom efectua dezasamblarea corpurilor mari si voluminoase. Un tamplar se va ocupa de acest aspect. Va avea la el toate sculele si instrumentele necesare. Suntem o firma golire apartament mobila veche autorizata care ofera clientilor servicii complete.

Urmatorul pas este manipularea elementelor pana la utilitara de 3.5 tone. Daca este posibil, vom utiliza liftul. Daca nu, corpurile vor fi coborate cu maxima atentie pe scari. Vom ridica din apartament absolut orice obiect, nu doar canapeaua, fotoliile, biblioteca, mesele, scaunele sau patul. Va debarasam inclusiv de covoare, perdele, sticle, borcane, damigene, cutii, orice articol vechi de care nu mai aveti nevoie. Suntem o firma golire apartament mobila veche care are ca principal obiectiv sa ofere persoanelor fizice si juridice servicii de inalta calitate, care sa le depaseasca asteptarile. In doar cateva zeci de minute vom evacua din apartament toate obiectele. In tot acest timp, dumneavoastra nu va trebui sa depuneti nici un efort. Prin intermediul nostru, puteti scapa de toate elementele vechi si care nu va mai sunt de nici un folos. Raspundem pozitiv oricarei solicitari, indiferent de cantitate. Ne puteti contacta chiar daca doriti sa aruncati un sigur element, spre exemplu o canapea sau un frigider.

Aveti nevoie de o firma golire apartament mobila veche? Timpul va preseaza si trebuie sa scapati urgent de elementele vechi, uzate, deteriorate si rupte din locuinta? Atunci este momentul sa ne contactati. Oferim servicii rapide si eficiente de debarasare mobilier vechi. Intervenim oriunde exista obiecte care nu mai pot fi utilizate, indiferent ca vorbim de garsoniere, apartamente, vile, sedii de firma, magazine, hoteluri, cabinete particulare, hale, etc.. Fiti fara grija, obiectele vor ajunge in locurile speciale amenajate. Nu vom proceda ca intermediarii care le abandoneaza in strada, la cateva strazi distanta de adresa dumneavoastra. Lucram conform legilor in vigoare si nu lasam la voia intamplarii nici un detaliu. Daca spatiul pe care il detineti se afla in Bucuresti sau Ilfov, atunci va vom ajuta cu cea mai mare placere.