Firma de transportat mobila de bucatarie si obiectele electrocasnice

Firma de transportat mobila de bucatarie si obiectele electrocasnice
Firma de transportat mobila de bucatarie si obiectele electrocasnice

Esti in cautarea unei firme de transportat mobila? Vrei un transport in siguranta pentru mobila de bucatarie nou achizitionata? Cauti o firma de transportat mobila de bucatarie si obiectele electrocasnice ? Daca te afli in aceasta situatie, raspunsul pentru un transport sigur si rapid este  Transport mobila.

Transport mobila Bucuresti, va mutam mobilierul din orice sector catre alta zona.  Serviciul de transport mobilier se dedica clientilor mici si mijlocii, preturi avantajoase. Echipa se va ocupa de manipularea mobilei de bucatarie si a obiectelor electrocasnice.  Transportul se va efectua cu o duba de 3,5 tone, incapatoare si echipata corespunzator. Daca aveti nevoie de montarea acestora in locuinta dumneavoastra, echipa va pune la dispozitie serviciul de asamblare, contra cost. De cand cu Transport mobila Bucuresti totul este mai simplu. Manipularea acestora se va face pe scari sau cu liftul.

Fie ca este vorba desprea o achizitionare sau despre o relocare, transportul si manipulare sunt intotdeauna cele mai importante. Daca apelezi la firme neautorizate, s-ar putea sa ramai cu daune, dupa efectuarea transportului. Astfel, ca sa eviti aceasta situatie apeleaza la transport mobila Bucuresti unde primeaza raportul calitate-pret. Ofera un transport in siguranta pentru orice tip de mobila sau obiecte electrocasnice.

 

Firma de transportat mobila de bucatarie si obiectele electrocasnice -cum se procedeaza

Ce trebuie sa faceti dumneavoastra? Sa contactati firma pe care ati ales-o ca sa se ocupe de transport. Sa comunicati obiectele si sa specificati adresa. In scurt timp cererea dumneavoastra va fi procesata si se va raspunde prompt.

In cazul transportului de electrocasnice trebuie luate anumite masuri de siguranta pentru a evita defectarea lor.La transport masinile de spalat noi sunt prevazute cu bolturi de blocare a cuvei pentru asigurarea masinii de spalat. In caz contrar poate aparea o dezaxare a cuvei iar la turatii foarte mari apar vibratii ce vor mari si mai mult probleme cu centrarea si pot aparea defectiuni majore. Dupa trasportul masinii de spalat aceste bolturi trebuie indepartate altfel riscati sa uitati de ele si la punerea in functiune a masinii de spalat puteti strica masina. Transportul frigiderului se va face in pozitie verticala. Daca acest lucru nu este posibil si frigiderul va fi transportat in pozitie orizontala se va avea grija ca dupa transportul frigiderului acesta sa fie lasat sa stea in pozitie verticala cel putin 24 ore pentru a evita defectarea lui.

Cat despre mobila de bucatarie, aceasta va fi dezasamblata, si impachetata in paturi si in folie pentru sporirea sigurantei. In cazul in care ati achizitionat-o, si aceasta se afla deja in folie, echipa o va impacheta, aditional, cu paturi speciale. Asezarea ei in dupa se va face organizat, astfel incat sa nu exite nici un fel de spatiu care sa dea voie corpurilor sa se miste. Acestea vor fi legate cu chingi speciale. Totul este gandit in cel mai mic detaliu. Si partea cea mai buna ca dumneavoastra veti fi un simplu spectator la aceast transport, deoarece nu va fi nevoie sa depuneti nici un efort. De retinut ca, echipa transport mobila va ofera servicii de transport, manipulare, dezasamblare si rasamblare la preturi avantajoase care vin in ajutorul  clientului.