Cum transport un televizor?

Cum transport un televizor
Cum transport un televizor

Cum transport un televizor? Ati gasit elementul potrivit, insa nu aveti un vehicul corespunzator pentru a-l deplasa? Nu trebuie sa intrati in panica! Noi va putem ajuta cu un serviciu complet de transport mobilier care include personal pentru ambalare si manipulare, dar si o duba conform necesitatilor dumneavoastra. Indiferent daca televizorul este sa nu greu si voluminos, noi il vom deplasa pana la destinatie in conditii de maxima siguranta si fara sa-i producem daune. Vom trata aparatul electrocasnic ca si cum ar fi al nostru. Ii vom acorda toate atentia necesara la ambalare, incarcare si descarcare. Nu trebuie sa va faceti probleme, se afla pe mainile unor profesionisti. Pretul este negociabil, iar serviciul este adresat persoanelor fizice si juridice.

Cum transport un televizor cu ecran plat?

Cum transport un televizor? Cu un simplu telefon la numarul de telefon afisat pe site, veti rezolva aceasta problema. La data si ora stabilite, firma noastra va trimite o echipa la magazinul sau depozitul de unde ati achizitionat elementul. Cel mai bun, cel mai simplu si cel mai sigur mod de a deplasa un televizor este prin utilizarea ambalajului original al producatorului, cu tot cu articolele din interior, menite sa umple golurile. Daca acestea au fost aruncate, va trebui sa improvizam cu foarte mare atentie. Dar chiar si asa, va promitem faptul ca televizorul va ajunge la destinatie in cele mai bune conditii. Este exclus sa sufere vreo deteriorare pentru ca ne vom lua toate masurile de precautie care se impun.

Cum transport un televizor mare, cu ecran plat? Vom utiliza o cutie rezistenta, speciala pentru elementul pe care l-ati cumparat. Vom utiliza straturi multimple de folie cu bule la ambalarea aparatului. In timpul actiunii, vom mentine elementul in pozitie verticala. Vom plasa televizorul in cutia propriu-zisa, iar in jurul lui vom introduce bucati de carton pentru o protectie suplimentara. Toate golurile vor fi umplute cu prosoape de hartie si tesaturi fine. Nu vom aseza absolut nimic pe partea de sus a elementului pentru a evita daune iremediabile. Cutia va fi manipulata de cel putin doua persoane pana la duba. Daca este necesar, inca un angajat al firmei noastre va superviza actiunea, gata sa intervina daca este cazul.

Cum transport un televizor? Nu vom sari nici una din etapele prezentate mai sus. Toate aceste masuri de precautie trebuie realizate pentru a asigura o deplasare in conditii de siguranta. Scopul nostru principal este sa va oferim un serviciu de calitate ridicata, care sa va depaseasca asteptarile. Raspundem pozitiv oricarei comenzi, indiferent de numarul de obiecte. Daca aveti doua, trei sau mai multe televizoare, nu este absolut nici o problema. Le vom deplasa de la magazin sau depozit pana la adresa dumneavoastra in maxima siguranta. Tineti cont de faptul ca soferul care va conduce duba are experienta si va conduce prudent in asa fel incat sa nu produca daune elementului. Pe care, oricum, il vom securiza cu echipamente speciale de protectie pentru a nu se deplasa cat timp se afla in tranzit. Solutii complete gasiti si AICI!