Colectare mobila veche

Ati mostenit o locuinta plina cu mobilier deteriorat? Biblioteca, fotoliile si canapeaua va impiedica sa demarati un proces renovare? Vreti sa scapati de elementele care se afla intr-un grad avansat de deteriorare, insa nu aveti mijloacele specifice? Din fericire, noi va putem ajuta! Sintem o firma autorizata de colectare mobila veche care vine in sprijinul dumneavoastra cu un serviciu complet. Asta inseamna ca veti beneficia de personal pentru demontare si manipulare si de o duba conform necesitatilor. Obiectele vor fi incarcate, pe rand, in vechicul si transportate in locurile special amenajate. Cu un simplu apel la numarul de telefon afisat pe site veti scapa de tot mobilierul de care nu mai ai nevoie.

Colectare mobila veche Bucuresti si Ilfov

Oferim servicii colectare mobila veche complete. Partea buna este ca dumneavoastra nu va trebui sa depuneti nici un efort. De demontarea elementelor voluminoase se va ocupa un tamplar cu experienta. Vom dezmembra canapeaua, patul, sifonierul, biblioteca, toate obiectele mari, in asa fel incat sa nu deterioram podeaua sau peretii pe durata manipularii. Toate piesele si componentele vor fi coborate pe scari sau cu liftul, in asa fel incat sa nu incurcam circulatia, pana la duba. Vom ridica inclusiv hainele, covoarele, perdelele, lenjeria de pat, galetile, damigenele, etc.. In cel mai scurt timp posibil, locatia va fi golita de toate vechiturile.

Colectare mobila veche
Colectare mobila veche

Ridicam inclusiv aparatele electronice si electrocasnice. Frigiderul stricat, televizorul ars, aragazul care scapa gaze, masina de spalat care nu mai functioneaza, etc. vor ajunge in locurile special amenajate. Prestam servicii de colectare mobila veche de calitate ridicata pentru ca scopul nostru principal este sa depasim asteptarile clientilor. De precizat ca ne putem deplasa chiar si pentru un singur obiect. Pisica v-a distrus canapeaua? Noi o vom evacua pentru dumneavoastra! Aparatul de aer conditionat v-a lasat balta cand aveati mai mare nevoie de el? Il vom transfera la groapa de gunoi in cel mai scurt timp! Trebuie doar sa ne contactati.

Prestam servicii de colectare mobila veche la preturi convenabile pentru orice buzunar. Criza financiara a lovit in plin tara noastra, astfel ca sintem deschisi chiar sa negociem costurile. Tratam la fel persoanele fizice si juridice. Tariful se stabileste in functie de numarul de obiecte. Daca este vorba de o golire totala de garsoniera, apartament, sediu firma, etc. avem rugamintea sa ne sunati pentru programare cu 24 de ore in avans. Asta pentru a va rezerva din timp duba. In cazul in care vreti sa scapati de tot mobilierul din locuinta, tariful se va calcula in functie de numarul de curse cu vehiculul pana la groapa de gunoi.

Daca aveti nevoie de un serviciu colectare mobila veche conform legilor in vigoare, noi sintem solutia potrivita pentru dumneavoastra. Nu apelati la persoanele dubioase de pe strada care in schimbul a cativa lei se ofera sa va scape de obiecte. Pentru ca riscati sa le vedeti abandonate doua strazi mai incolo, iar vecinii nu or sa va mai priveasca deloc cu ochi buni. In plus, sinteti pasibil de o amenda drastica din partea autoritatilor. Firma noastra va scapa rapid, legal si eficient de elementele deteriorate in Bucuresti si Ilfov. Actionam in locuinte, sedii de firma, poduri, subsoluri, magazii, oriunde exista mobila veche.